Werkwijze

Aanmelding
U kunt zowel met als zonder verwijzing van een arts een afspraak maken, zie contact. Het is wenselijk dat u een geldig identiteitsbewijs en handdoek meeneemt. Mocht de deur open staan kunt u altijd even binnenlopen voor een vrijblijvend gesprek.

Uw (eerste) bezoek
Op locatie Millennium kunt plaatsnemen in de lounge van de Health Club, hier wordt u vanzelf opgehaald. Op locatie Westerdorpsstraat zal u worden opgehaald uit de wachtruimte. Tijdens uw eerste bezoek zal bekeken worden of uw klacht past binnen het domein van de fysiotherapeut en wat de oorzaak is van uw klachten zodat er een juiste diagnose gesteld kan worden. Vervolgens wordt in samenspraak met u het behandelplan opgesteld en uitgevoerd. Indien nodig worden er vervolgafspraken gemaakt.
Is het voor u, bijvoorbeeld na een operatie, niet mogelijk de praktijk te bezoeken? Dan behoort behandeling aan huis tot de mogelijkheden.

Vergoedingen
De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Als u een aanvullende verzekering heeft wordt uw behandeling in de meeste gevallen vergoed. Indien u alleen een basisverzekering heeft wordt de behandeling in de meeste gevallen niet vergoed. In dit geval betaald u €35,- per sessie. Zie ook Geen aanvullende verzekering?.

Samenwerking
Door de goede samenwerking met specialisten, huisartsen en personal trainers vindt er een goede afstemming van uw behandeling plaats.